Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Η Εταιρεία για την διευκόλυνση, την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση σας, διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Πληρωμές Με Πιστωτικές, Χρεωστικές ή Προπληρωμένες Κάρτες και αντικαταβολή.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας, μεταφέρετε σε ασφαλή σελίδα πληρωμών (e-Commerce) της τράπεζας όπου και θα σας ζητηθεί να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας. Με την μέθοδο αυτή είστε σίγουροι για την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Η χρέωση του λογαριασμού σας πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας. Κατά συνέπεια η τράπεζα δεσμεύει το ποσό της παραγγελίας σας, κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, χωρίς όμως να το χρεώνει στο λογαριασμό σας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας κάνοντας χρήση πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών Visa, MasterCard και Maestro (εξαιρούνται American Express και Diners Club).

  1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

1.1. Πληρώστε τον υπάλληλο της, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.

1.2. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

  1. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο φυσικό κατάστημα του Α&Μ Lagoudes LTD Kangarucci:

2.1. Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολής το «παραλαβή από κατάστημα». Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα που επιλέξατε, για περιορισμένο χρονικό διάστημα μετά την παραγγελία. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος, κατά την παραλαβή του προϊόντος, μόνο με μετρητά ή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, και με την επίδειξη της ταυτότητας (ή του διαβατηρίου σας).

  1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

3.1. Μπορείτε να προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθο λογαριασμό της τράπεζας με την οποία συνεργαζόμαστε :

σε τραπεζικό λογαριασμό της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΧΧ: IBAN: GYΧΧΧ. Δικαιούχος λογαριασμού: ΧΧΧ όπου στις πληροφορίες για το δικαιούχο να αναγράφεται ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής.

Με την λήψη του αντιγράφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, θα ενεργοποιηθεί η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας.

Copyright 2024 - kangarucci.cy All rights reserved
Powered by Wefia